VORES MISSION

"Vi ønsker at give industrien de bedste hjælpemidler til at indrette arbejdsmiljøer og processer, der gør den enkelte medarbejder mere effektiv og samtidig skaber bedre vilkår for krop og helbred"

En familievirksomhed

Adjustable udspringer af et behov, som indehaver Torben Ulriksen oplevede I sin egen virksomhed tilbage i 2015. Med varierende opgaver og medarbejdere af forskellig højde, var det nødvendigt med mere fleksibilitet. Ud fra det behov udviklede Torben de første versioner af svejseborde til industrien.

I 2023 samlede Tobias Ulriksen løsningen op med en tro på, at der står mange andre virksomheder og mangler fleksible, ergonomiske hjælpemidler til deres medarbejdere. Det er blevet starten på Adjustable og et samarbejde mellem to generationer.

Dansk idé og produktion

Vores patenterede borde er udviklet og bliver produceret i den østjyske by Odder. Vi er stolte af at bruge materialer og komponenter fra lokale leverandører, da det giver os den fleksibilitet og sikkerhed, som vi mener er nødvendig for at kunne servicere vores kunder bedst muligt

Se vores udvalg af borde

Holdet bag adjustable

 • Tobias Ulriksen

  Salgs- og driftsansvarlig

  Telefon: 30 22 45 50

  Email: tbu@adjustable.dk

 • Torben Ulriksen

  Udviklings- og produktionsansvarlig

  Telefon: 30 22 80 20

  Email: info@adjustable.dk